Охридската Планинска спасителна служба со полни раце работа

Гледачи: 13

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

И покрај пандемијата, охридската Планинска спасителна служба со полни раце работа. Од таму апел до љубителите на природата и планините, да ги почитуваат основните правила за движење на планински терен...

Соња Рилковска