ВМРО-ДПМНЕ: Владата да ја повлече одлуката за враќање на родителите на работа

Гледачи: 16

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:00:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата да ја повлече одлуката за враќање на родителите на работа, додека не обезбеди услови во градинките и училиштата, бара ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата предупредуваат за да не се случи, родителите да мораат да го остават работното место за да си ги згрижат децата.