Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нови мерки за развој на ловството

Гледачи: 26

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:01:24

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во нашата земја има 256 ловишта и 65 концесионери. Ловството е бизнис кој има голем потенцијал и во кој се вложуваат сериозни инвестиции. Сепак, еден од големите проблеми за оние што стопанисуваат со ловиштата е што за продажба месото од дивеч се увезува наместо да се користи домашното …

Методија Трајков