Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 7

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:02:41

Категории: СВЕТ

Историски договор на Израел за воспоставување дипломатски односи со Бахреин и Емиратите. Јошихиде Суга е новиот јапонски премиер. Светската здравствена организација предупредува, ако не научиме од коронавирусот, следната пандемија ќе биде пострашна.

Маја С. Филдишев