ВМРО-ДПМНЕ: Гоце Делчев е црвената линија на нашиот идентитет и достоинство

Гледачи: 11

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:01:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Вчеравечер во Скопје се одржа третиот протест на ВМРО-ДПМНЕ посветен на заштитата на идентитетот на идеологот Гоце Делчев. Следбениците и членовите на партијата протестираа од Министерството за правда до Министерството за надворешни работи. Гоце Делчев е црвената линија на нашиот идентитет и достоинство- порачаа од протест...

Игор Панов