Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Караџовски: Корона- кризата ќе трае и идната година, важна е превентивата

Гледачи: 131

Дата: 15-Септ-2020

Време траење: 00:22:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Корона- кризата ќе трае и идната календарска година, предвидуваат епидемиолозите. Според д-р Жарко Караџовски, пред сѐ, важна е превентивата, а вакцината кога ќе биде произведена, е добредојдена.

Со членот на Комисијата за заразни болести, д-р Жарко Караџовски, разговараше Зоран Богатинов.