Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Родителите од југоистокот бараат нивните деца да се вратат во училишните клупи

Гледачи: 12

Дата: 15-Септ-2020

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Родителите од југоистокот бараат да се вратат нивните деца во училишните клупи. Над 80 насто се изјасниле во анкетите за физичко пристуство на наставата. Општините поднесоа барања до владината комисија, но останува отворено прашањето, дали за 15 дена ќе се стави ред пред да почне наставата...

Стојне Митева