Вести од светот

Гледачи: 3

Дата: 15-Септ-2020

Време траење: 00:01:57

Категории: СВЕТ

Повеќе од 7 милиони Руси се вакцинирани против грип. Илјада пожарникари и 15 противпожарни авиони се борат со огнената стихија во централна Португалија. СЗО, предупредува дека Ковид-19 нема да биде последната пандемија...
Марина Ристова