Вести од светот

Гледачи: 5

Дата: 15-Септ-2020

Време траење: 00:02:08

Категории: СВЕТ

Израел и Обединетите Арапски Емирати во Вашингтон ќе потпишат договор за нормализација на односите. СЗО предупредува дека
Ковид-19 нема да биде последната пандемија.

Марина Ристова