„Макфест 2020“ на 18-ти и 19-ти септември на плоштад „Слобода“ во Штип

Гледачи: 12

Дата: 9-Септ-2020

Време траење: 00:02:13

Категории: КУЛТУРА

Триесет и петтото издание на „Макфест“ ќе се одржи на 18-ти и 19-ти септември, за прв пат на отворено, надвор од Домот на културата „Ацо Шопов“ во Штип. Наместо три, ќе има две фестивалски вечери, наместо 30, ќе бидат изведени 24 композиции, програмата целосно е адаптирана на здравствените протоколи за овој вид манифестации.

Славица Величковска