Фестивалот „Ристо Шишков“ под ведро небо и посебни протоколи

Гледачи: 4

Дата: 9-Септ-2020

Време траење: 00:01:23

Категории: КУЛТУРА

Пандемијата не го спречи фестивалот на камерен театар „Ристо Шишков“ да се реализира по 28-ми пат. Под отворено небо под посебни протоколи синоќа се крена завесата на претставата „Умри машки“ на Струмичкиот театар. Фестивалот ќе трае до сабота, а ќе бидат изведени осум претстави на македонски театри.

Стојне Митева