Од прво до трето одделение на училиште, останатите онлајн

Гледачи: 35

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:01:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Учениците до трето одделение да одат на училише, а за останатите да има онлајн настава од дома – предложила Комисијата за заразни болести на состанокот со претставниците на Министерството за образование.

Андријана Атанасовска