Куманово: Училиштата се подготвуваат за новата учебна година

Гледачи: 19

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:02:01

Категории: МАКЕДОНИЈА

Основните и средните училишта од Куманово се подготвуваат за новата учебна година. Набавени се средства за дезинфекција, маски, мерачи за температура. Училишни тимови веќе ги изработуваат протоколите за физичко присуство на учениците, но ќе се реализираат и обуки за настава од далечина.

Елена Георгиевска