Ахмети: ДУИ е фактор на стабилност во државата

Гледачи: 16

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:01:54

Категории: МАКЕДОНИЈА

ДУИ е фактор на стабилност во државата, нема да дејствува со притисоци туку ќе најде правилен пат за да служи на државата и колку што може полесно да се надминат сите тешкотии како последица на коронавирусот, рече лидерот на интегративците Али Ахмети...

Игор Панов