Македонците не веруваат на лажните лекови

Гледачи: 13

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:01:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Над 800 лица во светот досега починале пиејќи дезифициенти во обид да се спасат од Ковид- 19. Свој данок зема и депресијата велат лекарите. Додека се пронајде ефиксана вакцина, останува да се придржуваме на мерките за држење дистанца, носење заштита на лицето и миење на рацете...

Фиљана Кока