ВМРО-ДПМНЕ: Пропаѓањето на Еуростандард банката е огромен скандал

Гледачи: 14

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пропаѓањето на Еуростандард банката е огромен скандал и неуспех на македонската влада, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Според партијата, директни и индиректни последици од вториот ТАТ значат необештетени 20-тина милиона евра, нов бран на отпуштања од работа, и стечај на фирми и клиенти поврзани со банката...