Вести од светот

Гледачи: 11

Дата: 13-Авг-2020

Време траење: 00:02:22

Категории: СВЕТ

Опаѓа интензитетот на протестите во Белорусија по реизборот на претседателот Лукашенко. Финишира изборот на потпретседатели на кандидатите за иден американски претседател.

Ирина Гелевска