Светски познатиот пијанист Кемал Гекиќ настапи на „Охридско лето“

Гледачи: 7

Дата: 12-Авг-2020

Време траење: 00:01:55

Категории: КУЛТУРА

Светски познатиот пијанист од Хрватска Кемал Гекиќ менувал неколку авио- билети за да настапи на 60-то издание на реномираниот меѓународен фестивал на кој првпат учествувал пред 35 години...

Соња Рилковска