Вести од светот

Гледачи: 7

Дата: 12-Авг-2020

Време траење: 00:02:37

Категории: СВЕТ

Грција бара вонреден состанок на шефовите на дипломатиите на еу поради одлуката на Анкара да почне сеизмичко истражување на спорна област во Источниот Медитеран. Продолжуваат судирите меѓу демонстрантите и полицијата во Либан...

Маја С. Филдишев