Либан: Државниот врв бил предупреден за опасноста

Гледачи: 5

Дата: 11-Авг-2020

Време траење: 00:01:40

Категории: СВЕТ

Либанските челници од разузнавачите уште пред еден месец биле предупредени за опасност на пристаништето. Во Бејрут продолжуваат протестите. Претседателот Аун ги прифати оставките на премиерот Диаб и на министрите, а земјата е практично пред банкрот...


Милчо Велески