Белорусија: Продолжуваат нередите по изборните резултати

Гледачи: 7

Дата: 11-Авг-2020

Време траење: 00:02:23

Категории: СВЕТ

САД, ЕУ и ОН со осуда за насилствата во Белорусија. „Опоизициската лидерка Светлана Тихановскаја замина од Белорусија и е безбедна во Литванија“, соопшти белоруското МНР...

Маја С. Филдишев