„Охрдско лето“ им пркоси на предизвиците

Гледачи: 7

Дата: 10-Авг-2020

Време траење: 00:01:51

Категории: КУЛТУРА

Фестивалот „Охридско лето“ им пркоси на предизвиците. И покрај дождот и коронавирусот, засега сѐ се одвива според програмата. Нема откажување на настани, кои се организираат со помалку публика поради протоколите за заштита од вирусот...

Сашо Нелоски