Работодавачите од новата влада очекуваат нови мерки за спас на стопанството

Гледачи: 8

Дата: 10-Авг-2020

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Економијата трпи последици поради корона кризата. Од јули не важи владината уредба за финансиска поддршка на работодавачите. Од новата влада ќе бараат државата да ги плаќа вработените кои не одат на работа поради пандемијата, а се на платен список...

Славица Величковска