Цените во Охрид високи за македонскиот стандард

Гледачи: 10

Дата: 6-Авг-2020

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Според мислењето на експертите во шпицот на туристичката сезона, ако така можат да се наречат само последните десеттина дена од ова лето, цените на хотелско- угостителските услуги во Охрид се високи за стандардот на македонските граѓани. За Илинденскиот продолжен празничен викенд градот беше преполн со туристи, се спиеше дури и на отворено, но прашање е дали така ќе биде и до крајот на сезоната, бидеќи со првиот работен ден бројот на гостите се преполови...

Сашо Нелоски