Автопатот Кичево – Охрид се заканува на археолошки локалитет

Гледачи: 40

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:02:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Вредно културно- историско наследство кое датира од 5-6 век може да биде жртва на автопатот Кичево – Охрид. Од Завод и Музеј Охрид смируваат – вршиме надзор и се координираме со градежните екипи...

Сашо Нелоски