Зголемен број на сообраќајни несреќи, високите температури влијаат на учесниците во сообраќајот

Гледачи: 23

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:02:02

Категории: МАКЕДОНИЈА

Високите температури влијаат на учесниците во сообраќајот, велат од Итната медицинска помош. Зголемен е бројот на сообраќајни несреќи. Забележани се и колабирања на отворено. Лекарите препорачуваат- особено треба да внимаваат хронично болните, бремените жени и повозрасните граѓани...

Александра Спировска