Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
СЗО: Постепено да се укинуваат ограничувањата за меѓународните патувања

Гледачи: 18

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:02:00

Категории: СВЕТ

Земјите треба постепено да ги укинуваат мерките за ограничување на меѓународните патувања по проценка на ризикот и мора да им дадат приоритет на основните патувања за итни потреби, објави Светската здравствена организација.

Марина Ристова