Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Царовска: Ќе има санкции за компаниите, се разгледуваат правните можности

Гледачи: 32

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:01:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска, денеска потврди дека ќе има санкции за компаниите кои добија државна помош, а не им ја дадоа на работниците. Според податоците, 708 компании во април и мај земале околу 385.000 евра државна помош преку мерките за финансиска поддршка за надминување на економските последици од Ковид-19...

Дијана Ценевска