Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Засилено полициско обезбедување во Охрид за Илинденскиот викенд

Гледачи: 17

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:02:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Засилено полициско обезбедување во Охрид за Илинденскиот викенд. Целта е да се намали бројот на нарушувања на јавниот ред и мир, но и да се почитуваат препораките за заштита од Ковид-19. Ќе има и инспекциски контроли. Ќе се проверува работното време на кафеаните, плажите, собирањата на младите до раните утрински часови, носењето заштитна маска...

Соња Рилковска