Вести од светот

Гледачи: 15

Дата: 31-Јули-2020

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Во Ирска во последните 24 часа биле регистрирани 85 заразени лица со коронавирус, што е рекорден број уште од 22 мај. Од почетокот на епидемијата во земјата се потврдени 26.027 заразени случаи и 1.763 починати.

Марина Ристова