Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Политички очекувања за наредниот период

Гледачи: 23

Дата: 30-Јули-2020

Време траење: 00:11:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Не би требало да има турбуленции, но на нашата политичка сцена сѐ е можно, аналитичарите за идното коалицирање меѓу партиите за состав на новата влада. Професорот Дујовски очекува дека СДСМ и ДУИ ќе се договорат. Аналитичарот Владимир Божиновски смета дека широка коалиција во моментов е најдобро решение за државата...