Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нови 119 случаи со Ковид-19

Гледачи: 18

Дата: 30-Јули-2020

Време траење: 00:01:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

119 нови случаи со Ковид-19 од 1.325 направени тестирања. Продолжува трендот со помалку од 10 проценти на тестирани – заболени. 89 пациенти оздравеле, четворица починале. Позитивен на коронавирус е новиот Реиз на Исламската верска заедница Шаќир Фетаху. Поставен новиот монтажен објект на пулмологија. Пациенти ќе се примаат од средината на август...

Андријана Атанасовска