Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се заокружува финансирањето за изградба на комплексот „Ист гејт“

Гледачи: 27

Дата: 30-Јули-2020

Време траење: 00:01:28

Категории: ЕКОНОМИЈА

Се заокружува финансирањето за изградба на комплексот „Ист гејт“ што ќе биде готов до есен идната година. Се очекува да донесе повеќе од 2.500 нови вработувања. Потпишан е договорот со пет банки, три домашни и две странски, инвестиција вредна 72 милионa евра...

Сунчица Николоска