Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Корона- кризата ја намали продажбата на становите

Гледачи: 30

Дата: 29-Јули-2020

Време траење: 00:01:50

Категории: ЕКОНОМИЈА

Понудата на станови е добра, но побарувачката стагнира. Според градежниците, цената на станбениот квадратен метар ќе остане иста, иако цената на репроматеријалите поскапува. Во Скопје таа се движи од 1.000 до 1.250 евра за квадратен метар...

Дијана Ценевска