Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се преговара за нов пакет економски мерки

Гледачи: 25

Дата: 28-Јули-2020

Време траење: 00:02:08

Категории: ЕКОНОМИЈА

Владата преговара со компаниите за четврт пакет мерки. Иако им треба државна помош, компаниите најрано ќе може да ја добијат од септември по формирањето на новиот владин кабинет...

Дијана Ценевска