Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Донација од Швајцарската влада за регионален рамномерен развој

Гледачи: 18

Дата: 28-Јули-2020

Време траење: 00:00:33

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со пет милиони швајцарски франци, 3,3 милиони во форма на донација од Швајцарската влада ќе се помага регионалниот рамномерен развој во земјава. Дел од парите ќе бидат наменети за развој на институциите. Ќе се воспостави и електронски систем на координација за мониторинг на средствата...