Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се преговара за четврт пакет економски мерки

Гледачи: 23

Дата: 28-Јули-2020

Време траење: 00:00:42

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со бизнисот се преговара за четврт пакет економски мерки. Од владата велат - помошта за компаниите најрано би се реализирала од септември по формирање на новиот владин кабинет. Од Илинденска со став - пролонгирање на рокот за користење на платежните картички не возможен, истекува на 15 август...