Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Филипче: Зголемениот број на новодијагностицирани се должи на широкото тестирање

Гледачи: 63

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Зголемениот број на новодијагностицирани пациенти заразени со Ковид-19 се резултат на широкото тестирање што овозможува идентификација на асимптомаските пациенти. Поради тоа е неприфатливо толкувањето дека нашата земја спаѓа во редот на државите со најмногу заразени лица во светот. Ова при денешната посета на охридската Општа болница го рече министерот за здравство Венко Филипче. Тој посочи дека не е донесена одлука за затворање на границите со ниту една соседна држава...

Сашо Нелоски