Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Невремето во битолско предизвика штети во земјоделието

Гледачи: 75

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Вчерашното попладневно невреме проследено со силен ветар и получасовни врнежи од град со големина на лешник, направи големи штети во атарите на селата Кукуречани, Могила, Крклино, Карамани. Речиси се уништени насадите со тутун, домати и пиперка...

Стевче Митревски