Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДУИ: Поддршка за младите брачни двојки и бескаматни кредити до 20 илјади евра

Гледачи: 45

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:02:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Поддршка за младите брачни двојки до 35 години и бескаматни кредити до 20 илјади евра, дел од политиката на ДУИ и на кандидатот за премиер Зибери. Тоа, рече Зибери ќе го спроведеме во првите сто дена од владеењето.

Миле Ристески