Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Алијанса и Алтернатива: ДУИ не придонесе за унапредување на правата на Албанците

Гледачи: 39

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:02:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Албин Курти и Самоопределување ќе бидат со Алијанса и Алтернатива на изборите на 15-ти јули. Ова го најавија лидерите на Алијанса за Албанците и на Алтернатива, Сеља и Гаши на изборниот собир во Дебар. Кадрите на ДУИ не придонесоа за унапредување на правата на Албанците, порачаа лидерите на коалицијата.

Фиљана Кока