Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Мицкоски: Правда во оваа држава ќе има

Гледачи: 40

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:02:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Им ветувам на моите политички опоненти од СДСМ дека правда во оваа држава ќе има, а понижувањата на народот ќе престана порача претседателот на ВМРО- ДПМНЕ во Тетово. Пред граѓаните се обрати и носителот на листата во Изборната едница 6 од коалицијата Обнова на Македонија, Стојановска. Вети подобар живот во наредните 4 години по победата на ВМРО –ДПМНЕ.

Зоран Димовски