Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Димитров: Со Бугарија ќе настојуваме да бидеме успешни и во надминување на пречките во ЕУ интеграциите

Гледачи: 42

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:00:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонскиот јазик е наша работа и израз на самоопределување. Со соседна Бугарија ќе настојуваме да бидеме успешни и во смисла на надминување на пречките во ЕУ интеграциите- вели шефот на дипломатијата Димитров.