Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Директорката на Кумановската болница позитивна на Ковид-19

Гледачи: 38

Дата: 3-Јули-2020

Време траење: 00:00:50

Категории: МАКЕДОНИЈА

Директорката на Кумановската болница, Снежана Захариева е позитивна на Ковид-19. Информацијата утринава ја напиша на социјалната мрежа Фејсбук. Без маска изминатите пет месеци била само дома, но нејзиниот имунитет поради премореност попуштил...

Елена Георгиевска