Во Прилепската болница седум нови заразени здравствени работници

Гледачи: 38

Дата: 30-Јуни-2020

Време траење: 00:01:22

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Прилепската болница има седум нови заразени здравствени работници. Сите се од Гинеколошко-акушерското одделение. Уште 9 лица се изолирани. Од болницата уверуваат дека одделението продолжува да функционира, реорганизирано. Попладнево се врши дезинфекција...

Елизабета Митреска