Интегра ја претстави програмата во Кавадарци

Гледачи: 12

Дата: 30-Јуни-2020

Време траење: 00:00:46

Категории: МАКЕДОНИЈА

Интегра – Македонската конзервативна партија беше во Кавадарци. Претставени кандидатите и носителот во четвртата изборна единица...