Македонски концепт предлага закон за подобра работа на Парламентот

Гледачи: 37

Дата: 30-Јуни-2020

Време траење: 00:00:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

„На Македонија и требаат пратеници блиски до граѓаните, на кои мандатот нема да им биде бизнис и печалба, туку чест и можност да му служат на народот“, велат од политичката платформа „Македонски концепт“. Предлагаат закон за подобра работа на Парламентот и пратеници-волонтери.