Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тачи на средба со граѓаните во Брвеница

Гледачи: 35

Дата: 30-Јуни-2020

Време траење: 00:00:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Лидерот на ДПА Мендух Тачи оствари средба со граѓаните на повеќе населени места во Општина Брвеница. Истакна дека овие избори се важни, тоа е војна за слобода, но без оружје за поголема рамноправност.