Зибери: Задолжителен албански јазик во основно и консензуална химна

Гледачи: 34

Дата: 29-Јуни-2020

Време траење: 00:02:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Консензуална химна и задолжителен албански во основното образование, се некои од првите задачи на Насер Зибери, ако стане премиер. Во рамките на кампањата пред Владата, тој симулираше...

Миле Ристески