Алијанса и Алтернатива: Казина само во елитни хотели

Гледачи: 33

Дата: 29-Јуни-2020

Време траење: 00:02:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Казина само во елитни хотели. Коалицијата Алијасна за Албанците и Аалтернатива, денешните предизборни активности ги насочи на промоција на овој дел од програмата...

Марија Котовска